NATUUR…JEWEETZELLUF

Ter gelegenheid van de uitgave van de Handleiding Straatjongeren en Stadsnatuur organiseerden Stichting wAarde en de Hogeschool Van Hall Larenstein op donderdag 27 november 2014 het symposium ‘Natuur…jeweetzelluf’.

Binnen dit symposium over straatjongeren en stadsnatuur werd de aanzet gegeven voor verdergaande samenwerking tussen jongerenwerkers en groenprofessionals.
Inleidingen werden verzorgd door Rob van Brouwershaven, directeur Natuur en Biodiversiteit van het ministerie van Economische Zaken, Harald te Grotenhuis,senior jongerenwerker van Tandem Welzijn Nijmegen, Frans van den Goorbergh, senior lecturer bij Van Hall Larenstein, en Thomas van Slobbe, algemeen directeur Stichting wAarde.

Het symposium vond plaats in het kader van het Programma Raamwerk Straatjongeren en Stadsnatuur, dat mogelijk gemaakt is door het Ministerie van Economische zaken in het kader van de Subsidieregeling Draagvlak Natuur.

Een pdf van de gepubliceerde Handleiding kunt u hier gratis downloaden.